Connect with us

Bota

Policia Spanjolle ka përmbyllur një tjetër aksion mes te arrestuarve dhe shqiptare

Policia Spanjolle ka përmbyllur një tjetër aksion policor antidrögë, pak ditë pas finalizimit të një aksioni shtrirë në disa qytete...

More Posts

Copyright © 2021 EE Times TV

error: Content is protected !!