Connect with us

Sociale

BBC: Bimët në malet shqiptare që na mbajnë të rinj, çfarë fshihet pas kremrave mrekullibërës

Nga Elizabeth Gowing Ndërsa bimët e egra shqiptare kërkohen ndërkombëtarisht, industria ofron mundësi të mëdha ekonomike dhe pavarësi për gra...

Copyright © 2021 EE Times TV

error: Content is protected !!